Careinvest Projectenmodule

Inzicht maakt verantwoord investeren mogelijk

Doel Projectenmodule

Met deze online projectenmodule willen wij alle belanghebbenden een actueel inzicht geven in projecten welke zijn opgeleverd of welke binnen een aantal jaar gerealiseerd gaan worden. Ook om desinvesteringen te voorkomen. De projectenmodule binnen de Careinvest Monitor wordt daarmee een onmisbare informatiebron voor beleggers, projectontwikkelaars, zorgorganisaties en andere belanghebbenden.

De Projectenmodule vormt een module naast diverse andere modules met betrekking tot zorgvraag, demografie, zorgaanbod, predictive modelling, gebiedsvergelijking, sociaal-economische analyse, zorgwaarde-ontwikkeling etc binnen de Careinvest Monitor (klik hier voor preview) om keuzes en investeringen met betrekking tot wonen, zorg en vastgoed te ondersteunen.

Selectie

Het aanmelden voor de online projectenmodule kan eenvoudig door via het contactformulier (zie aanmelden hieronder) een aantal gegevens van u aan ons door te geven. Niet elke organisatie of persoon komt in aanmerking voor de gekoppelde deelname aan de adviesraad, na aanmelding vindt er selectie plaats op basis van de aard van uw organisatie en uw rol in de organisatie.

Abonnement

Het abonnement op de online projectenmodule kost een symbolisch bijdrage van 450 euro per jaar. De normale prijs van de module is vele malen hoger maar in het kader van dit boek laag gehouden. Meedoen is belangrijker dan de prijs. Onderdeel van het abonnement is deelname in de adviesraad en een demonstratie voor uw organisatie van de Careinvest Monitor en specifiek deze online projectenmodule.

Aanmelden Careinvest Projectenmodule

Voor een bedrag van 450 euro per jaar heeft u toegang tot de online projectenmodule en kunt u (onder regie van ‘Senior & Wonen’) informatie in de online module toevoegen en raadplegen.